Bättring Granberg!

Har man skaffat en ny fin blogg så måste man ju uppdatera den lite. Granberg lovar att bättra sig. Herregud...lilla Hedda sköter ju sin blogg bättre. Tänkte att summera sommaren med lite sköna bilder, men jag måste få några mejlade till mig. Slänger med några bilder som vi tog när vi var i Hjo för att hämta hem en gammal barnsäng som vi köpt på en loppis. Antik och jättefin. Där kan Hedda sova tills hon blir 18 år :)
Just nu rullar vardagar och helger på som vanligt. Alltid en hel del nya saker att vänja sig vid när man är ny på en arbetsplats. Känns virrigt, men kul...inte minst för att jag får snacka med Bosse bildoktor var och varannan dag. Trots att han är en våra stammisar så låter jag bli att fråga om en eventuellt lambdasondindikation. Skulle kunna deala med några gratisluncher under bordet kanske...hahaha.
I lördags var jag i alla fall riktigt lycklig. På mitt fat låg 7 stycken feta surströmmingar redo för rensning. Efter noggranna montage blev resultatet 3 st härliga klämmor som på nolltid slukades...mmm!
Som sagt...fler bilder lär följa inom kort.

                   

                

RSS 2.0